Ivette Güell i Marzio Vultaggio seleccionats com a Joves talents de Catalunya

Ivette Güell i Marzio Vultaggio seleccionats com a Joves talents de Catalunya

Ivette Güell i Marzio Vultaggio us expliquen la seva experiència com alumnat seleccionat per al Fòrum de Joves talents de Catalunya:
Tan sols un parell de setmanes després d’haver acabat l’institut, des de l’equip del fòrum de “Joves talents de Catalunya 2021” ens varen proposar dur a terme un projecte sobre l’aigua i el canvi climàtic. Durant els dies que vàrem estar treballant amb l’equip de la Universitat Politènica de Catalunya vam tractar diversos temes; des d’una conferència inicial “Solucions als reptes de la gestió de l’aigua: de les idees a la seva realització”, a càrrec de Rafael Mujeriego, fins a diverses ponències a càrrec de científics rellevants experts en el tema, així com sessions de debat entre els joves moderades per joves investigadors. Finalment, vàrem treballar infografies que vàrem presentar posteriorment als nostres companys. Una fantàstica experiència.