JORNADES FORMACIÓ EQUIP CATSKILLS 2021

JORNADES FORMACIÓ EQUIP CATSKILLS 2021

El passat dissabte 27 de novembre va tenir lloc la jornada de formació de l’equip CatSkills 2021 dels membres que viatjaran a Madrid el proper 22 de març de 2022 per participar als SpainSkills.

Els dos alumnes de l’Institut Guindàvols Pol Dalmau i Muhammad Ateeq guanyadors de la medalla d’or del Campionat Catskill de l’SKill15.Lampisteria i calefacció i l’Skill.38 Refrigeració respectivament acompanyats pels seus tutors Joan Castellà i Genís Anguera van assistir a les jornades de formació de l’equip Catskills.

Els alumnes que formaran part de l’equip de Catalunya és van concentrar durant el cap de setmana a la residencia del campus de Tarragona on van participar en dinàmiques de grup, rutines esportives i informacions sobre la competició SpainSkill on participaran els guanyadors de cada comunitat autònoma.