GOING TO SPACE FOR A BETTER EARTH?ERASMUS+ SMART MOBILITY

GOING TO SPACE FOR A BETTER EARTH?ERASMUS+ SMART MOBILITY

El passat 18 de novembre, l’alumnat de 1r de Batxillerat va assistir a la conferència Going to Space for a Better Earth? impartida per Joan de Dalmau Mommertz , 6è president de la International Space University ISU i actualment retirat, en el marc del programa Erasmus+ Smart Mobility, coordinat per Rosa Borrell i dins de les activitats de la Setmana de la Ciència.

Durant la xerrada es van abordar els avenços en la conquesta de l’espai i es va explicar el moment actual en què es troba la cursa cap a la conquesta de l’espai , fent menció als científics en el decurs de la història.

Va reflexionar també dient que hi ha una infinitat de camps en els quals la gent a la Terra necessita informació que només es pot proveir des de l’espai i pel que fa a la mobilitat a fora de la Terra ,va dir que és possible que en un futur vegem una base habitada a la Lluna que funcioni com a laboratori, similar a l’Estació Espacial Internacional , que està en òrbita terrestre.

L’alumnat va gaudir de la seva saviesa i es va comprometre a fer-li arribar qüestions sorgides al respecte via email.