Jornada “Carnets o certificacions professionals. Què cal per treballar a la industria”

Jornada “Carnets o certificacions professionals. Què cal per treballar a la industria”

El passat dimarts 16 de novembre es va celebrar la jornada “Carnets o certificacions professionals. Què cal per treballar a la industria”, una sessió que es va dur a terme a l’Institut Guindàvols amb col·laboració dels Serveis Territorials d’Educació, d’Empresa i Treball i la Cambra de comerç de Lleida.

La jornada va tenir com a objectiu informar dels requisits que un treballador ha de tenir per poder exercir la professió d’instal·lador industrial.

L’acte, que va ser conduit per Juan José González Fabra, Director de l’Institut Guindàvols, va ser inaugurat pel Josep Antoni Giné, President de la Comissió de Formació de la Cambra de Comerç de Lleida. Després de la seva intervenció va ser el torn de del Sr. Jordi Torres Mateu, Cap de Secció de Seguretat Industrial, dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya de Lleida que va tractar el tema “Que cal fer per treballar en l’àmbit de la seguretat industrial”.

Posteriorment van intervenir la Sra. Sònia Mora, Assessora tècnica docent de la Direcció General d’FP i el Sr. Vicent Pastor Tècnic de la família d’Instal·lació i Manteniment amb la ponència de “Com acreditar la formació per poder exercir la professió”.

La cloenda va ser a càrrec del Sr. Claudi Vidal Gimbert, Director dels Serveis Territorials d’Educació a Lleida.

La jornada es pot visualitzar en el següent enllaç:https://youtu.be/yaekNQftjCQ