Joan Oró i l’alumnat de 1r d’ESO

Joan Oró i l’alumnat de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r d’ESO han visitat l’exposició inaugurada recentment al Parc de l’Aigua sobre el científic lleidatà Joan Oró.

Dins del projecte “ Coneguem Lleida, coneguem Guindàvols” els alumnes han pogut conèixer l’obra del científic lleidatà i han descobert que els seus estudis van ser claus per entendre l’origen de la vida al nostre planeta. Així mateix, els han explicat que va col·laborar en projectes d’investigació espacial de la NASA, com el projecte Apol·lo, i el projecte Viking.

L’exposició recull alguns objectes personals d’en Joan Oró, com el seu ordinador, una maqueta de Mart i de la Lluna, fragments de meteorits, petites roques lunars i alguns dels nombrosos diplomes i premis que va rebre durant la seva carrera.

L’exposició organitzada per la Fundació Joan Oró intenta apropar i donar a conèixer el personatge per fomentar la vocació científica entre els més joves.