ERASMUSDAYS

ERASMUSDAYS

Del 10 al 15 d’octubre es celebren els Erasmus Days per tal de fer difusió dels projectes que es duen a terme dins del programa Erasmus+ implicant a la comunitat educativa i a la ciutadania en general. Aquest any 2021, es celebren els dies 14,15 i 16 d’octubre.

L’objectiu principal de la campanya és :

*realitzar activitats de comunicació i difusió per contar les experiències de mobilitat i cooperació a Europa

* promoure les oportunitats finançades per la Unió Europea i

*ampliar la difusió i impacte dels projectes Erasmus+ i els valors comuns europeus.

Els “ErasmusDays” suposen una oportunitat per difondre i donar visibilitat als projectes Erasmus+ que en el nostre Centre és Smart Mobility 2.0.

Aquest matí, l’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat ,

Joan Mª, Helena, Núria, Paula, Jounaida, Natasha, Sirin, Ares, Maroua, Gemma, Paula, Ivet, Joan, Jaume i Aitana ,ha mantingut una conferència via Zoom amb l’alumnat del Centre Hellenstein -Gymnasyum de Heidenheim , Alemanya i del Centre Seyhan Anadolu Lisesi d’Adana, Turquía, on han posat en comú la feina duta a terme.

Seguirem amb les connexions!

Let’s Keep in touch!!