Participació en el Catskills de Tecnologia de la Moda

Participació en el Catskills de Tecnologia de la Moda

El dia 17 de juny de 2021 es va celebrar l’edició 2021 del Campionat de Catalunya de Formació Professional, Catskills en la modalitat de Tecnologia de la Moda a l’Institut La Garrotxa d’Olot. En aquest skill van participar un total de nou alumnes dels centres Anna Gironella de Mundet (Barcelona), Creatiu i Tècnic Sabadell (Sabadell), La Garrotxa (Olot), Guindàvols (Lleida) i Lluís Domènech i Montaner (Canet de Mar).
La prova va consistir en la realització d’una brusa a partir d’un model que se’ls va facilitar. Van haver d’utilitzar molts dels coneixements que han anat adquirint al llarg de la seva formació. Individualment, l’alumnat va partir d’un patró base, prèviament fet i va haver de realitzar la seva transformació per adaptar-lo al model, fer la marcada, el tall i la confecció i acabats. Un esforç afegit va ser enfrontar-se a la pressió que suposa mantenir la concentració i l’estrès durant les hores que va durar la prova.
Del nostre centre van participar dos alumnes, la Jeni Bultó i el Jonathan Pilay. La Jeni va obtenir la medalla de bronze i el Jonathan també va fer molt bon paper.