Ha anat d’un clic!

Ha anat d’un clic!

Entre els més de 3.000 equips participants en l’edició d’enguany Guindàvols ha format part aquest any del selecte grup de 125 equips que jugaven la final de Young Business Talents. L’Anaïs, el David, l’Òskar i el Pol han ens han representat en una final molt competida i que per un clic no hem arribat al premi. Desprès d’un mal principi en la primera ronda, han aconseguit guanyar la segona i arribar a la tercera amb serioses opcions de ser campions del grup. Han dissenyat una darrera estratègia guanyadora molt ben pensada i que de ben segur hagués suposat el més que merescut premi. Ha estat una errada en la transcripció de les decisions al simulador, un detall, el que ha impedit que DOPA, la nostra empresa acabés la final entre els guanyadors. Ha anat d’un clic.

Al món de l’empresa el fracàs no existeix, ja que sempre és una oportunitat per millorar. Així ha estat pels nostres estudiants, que ja pensen en la propera edició o en qualsevol nou repte que pugui sortir. El que ha estat segur és un matí trepidant, emocionat i una magnífica experiència.

L’enhorabona a tots 4 pel magnífic paper no solament avui sinó durant tota les jornades d’aquesta simulació.