Finalistes!!

Finalistes!!

L’Anaïs Jové, l’Oskar Piñol, el Pol Triola i el David López (que gestionen l’empresa DOPA), tots alumnes de la matèria d’Economia de l’Empresa de 1r de Batxillerat al INS Guindàvols representaran a la província de Lleida a la FINAL NACIONAL del concurs amb simuladors d’empresa Young Business Talents .
Durant tot el curs han gestionat una empresa simulada fabricant de dos productes làctics i prenent decisions sobre nombrosos factors (producció, salaris, preus, publicitat, estratègia comercial) en un context de mercat nacional i internacional.L’equip ha competit amb diversos equips d’altres centres de l’estat fins quedar classificat en primer lloc a la província de Lleida i poder accedir a les places de la final.La final nacional que normalment se celebrava de forma presencial a Madrid, per la pandèmia ha hagut de canviar de format i es celebrarà el proper divendres dia 7 en format online. L’alumnat de cada equip finalista haurà de prendre 3 fases de decisions i en base als resultats obtinguts es repartirà entre els guanyadors 14.420 € en premis
Desitgem molta sort i encert als nostres representants en les seves decisions.