La Universitat Ramon Llull atorga el 1r Premi “Impuls al Talent” a l’Institut Guindàvols

La Universitat Ramon Llull atorga el 1r Premi “Impuls al Talent” a l’Institut Guindàvols

La Universitat Ramon Llull ha atorgat el 1r Premi de la categoria “Impuls al Talent” a l’Institut Guindàvols per ser el centre que ha obtingut més premis i distincions al llarg de les 20 edicions (2002-2021).

Concretament, els primers premis obtinguts per l’alumnat del nostre centre han estat:

Pau Samarra Ardiaca, amb el treball “Radiografia del so”, tutoritzat pel professor Anicet Cosialls (1r premi Tecnologia 2003); Núria Preixens Vidal, amb el treball “Descobrint la paleografia: més de 500 anys d’història en un calaix”, tutoritzat per la professora Teresa Quintillà (1r premi Humanitats 2014) i Clàudia Pubill Quintillà, amb el treball “Amb la mort als talons. Crònica d’una fugida i dues guerres”, tutoritzat per la professora Teresa Closa (1r premi Humanitats 2019).

Pel que fa a les distincions, aquestes són:

Marc Domènech Vadillo, amb el treball “El generador de Kelvin”, tutoritzat pel professor Anicet Cosialls, distinció IQS 2011; Núria Gallart Guivernau, amb el treball “La Maseta, una dona de llegenda”, tutoritzat per la professora Teresa Quintillà, distinció Humanitats 2015 i Karla Pèrez Miyar, amb el treball “The Lord of the Rings: From de Books to the Screen”, tutoritzat per la professora Rosa M. Borrell, distinció Facultat de Filosofia 2020.

Durant aquests 20 anys, han participat en aquests premis més del 80% dels centres educatius de Catalunya i s’han presentat més de 5.500 treballs. Per celebrar aquest aniversari, la Universitat Ramon Llull ha volgut fer un reconeixement als centres que amb la seva bona feina i dedicació promouen el talent i desperten la recerca entre els estudiants i ha creat uns premis extraordinaris, adreçats a tots aquests centres, amb dues categories, que s’atorgaran a partir d’ara cada cinc anys: premi a la “Constància” (als 3 centres que hagin tingut una major participació durant les vint edicions (2002-2021); i premi “Impuls al Talent” (als 3 centres que hagin obtingut més treballs guanyadors i distincions durant les vint edicions (2002-2021).

L’acte de lliurament se celebrarà el proper dimecres 26 de maig, a les 18.00h a l’Aula Magna de la Facultat de Filosofia-URL a Barcelona.

Moltes felicitats a tothom que ho ha fet possible!