“THE BIG CHALLENGE”

“THE BIG CHALLENGE”

CONCURS EN LLENGUA ANGLESA

Aquest matí l’alumnat d’ESO de 1r a 4t , ha participat en el concurs de llengua i cultura anglesa “The Big Challenge” . El concurs es celebra cada any a diferents països europeus. En La passada edició hi va participar més de 640.000 alumnat a tota Europa del qual 22.000 era espanyol . El concurs consisteix en contestar online un qüestionari de 55 preguntes tipus test sobre gramàtica, vocabulari, fonètica i civilització de la llengua i cultura anglesa. Per tal d’avaluar la comprensió oral, 33 de les preguntes son àudio. L’alumnat ha de marcar en cada cas l’única resposta correcta .Hi ha un qüestionari diferent per a cada curs i la prova es realitza en 45 minuts.

Esperem que hagi anat molt bé.

We wish you good luck and we hope you will have a very good result!!!