Conferència “Deportats als camps de concentració nazi” de Josep San Martín (delegat del comitè internacional de l’Amical de Mauthausen)

Conferència “Deportats als camps de concentració nazi” de Josep San Martín (delegat del comitè internacional de l’Amical de Mauthausen)

Aquest dimarts 23 de març, els alumnes de primer de Batxiller han pogut gaudir de la conferència del Josep San Martín, representant de l’Amical de Mauthausen. L’objectiu de la xerrada era donar a conèixer, amb més profunditat, l’horror de les polítiques de persecució i extermini dels nazis; així com conscienciar als alumnes que molts d’aquests actes van ser comesos per persones normals i corrents. És necessari que els nostres alumnes reflexionin i prenguin consciència de tots aquests actes per així poder evitar que es tornin a repetir en un moment on la intolerància i la persecució del diferent tornen a estar present en alguns discursos.

Amb aquest acte posem fi a una sèrie d’activitats on els alumnes han participat en la commemoració de les víctimes de l’holocaust nazi.