Emprenedores als Premis E2 de Globalleida

Emprenedores als Premis E2 de Globalleida

L’equip d’emprenedores format per les alumnes Paula Codina, Andrea Guerrero, Anaïs Jové i Núria Capdevila han assolit un accèsit a la categoria d’ESO dels Premis E2 que convoca Globalleida amb el suport del Departament d’Educació.

El premi ha estat pel seu projecte AMIKO una nova app dedicada a donar suport especialitzat a joves amb problemes emocionals i de salut mental. L’app genera un seguiment de l’estat, assessorament especialitzat i una xarxa social de suport i de rescat en cas d’emergència.

Ha estat un treball elaborat en la matèria de 4t d’ESO d’Economia i emprenedoria i tutoritzat pel professor Antoni Vila. Malgrat el confinament l’equip va seguir treballant per finalitzar el projecte i poder participar en aquests premis.

Els Premis E2 guardonen els millors projectes emprenedors d’ESO, Batxillerat, plans de transició i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de les comarques de Lleida. La cerimònia, celebrada amb les pertinents mesures de protecció, s’ha fet a la sala d’actes de Mercolleida i s’ha retransmès en directe per Youtube.

L’enhorabona a totes quatre pel fruit de tantes hores d’esforç “confinat”

WhatsApp-Image-2020-12-10-at-11.39.46-1

WhatsApp-Image-2020-12-10-at-11.39.46-1
Picture 1 of 10