PREMI TREBALL DE RECERCA. The Lord of the Rings:from the Books to the Screen

PREMI TREBALL DE RECERCA.                The Lord of the Rings:from the Books to the Screen

L’alumna de 2n de Batxillerat científic Karla Pérez Miyar ha estat premiada en la XIX edició dels Premis de Recerca de Batxillerat de la Universitat Ramon LLull amb la Distinció Facultat de Filosofia -URL categoria d’Humanitats , pel seu treball de recerca. “The Lord of the Rings: From the Books to the Screen”, tutoritzat per Rosa Borrell Feliu i escrit en llengu anglesa.

La Karla rebrà ,al seu domicili, el premi que ha atorgat el jurat després d’un rigorós procés d’avaluació -on es van presentar més de 350 treballs , i el diploma acreditatiu corresponent. Posteriorment, quan la situació s’hagi normalitzat i el centre estigui en funcionament rebrem el diploma acreditatiu

Normalment aquest guardó es lliura en un acte presencial, en la seu de la universitat en un ambient de celebració festiva i de de compartir la feina feta i les il·lusions depositades en el treball de recerca amb la tutora o tutor del treball ,familiars , amics, membres del centre i de la Universitat.

Enguany, però, com a cosqüència de la pandèmia de la Covid-19, s´ha hagut de cancel· l’esmentat acte, previst per al 26 de maig a la Facultat de Filosofia-URL.

Paral·lelament, s’ha convidat a la Karla en la gravació d’un vídeo, on expliqui la seva experiència personal en el desenvolupament i resultat del treball, així com si vol transmetre algun consell i ànims a futurs estudiants de batxillerat que hauran de fer el seu treball d’investigació.

My most Sincere Congratulations Karla.