Ruhe!! a Guindàvols

Ruhe!! a Guindàvols

El divendres, dia 28 de febrer, vam poder gaudir de la representació de l’obra de teatre Ruhe!! que recupera la memòria dels deportats lleidatans als camps de concentració nazis. Es tracta d’una obra de teatre documental produïda per La Paeria sota la direcció de Jaume Belló. L’obra forma part del projecte Buchenwald-Mauthausen, fruit del conveni amb l’Amical de Mauthausen i altres camps.

L’obra s’està representant als centres que formen part del grup de treball DEMD i en les properes setmanes continuarà el seu periple per Institut Caparrella, Institut Torre Vicens, Institut Josep Lladonosa i s’hi afegeix Institut Manel de Montsuar.

Després de l’obra el va obrir un debat en què l’alumnat va formular preguntes força interessants, totes elles relacionades amb l’holocaust i la deportació.

Tot l’alumnat va marxar amb un encàrrec: reflexionar sobre el vincle que tenim tots plegats amb l’holocaust.

Gràcies a la Paeria i la Regidoria de Drets Civils.

I als actors…gràcies pel vostre talent.