DONA, CIÈNCIA I CÒMIC

DONA, CIÈNCIA I CÒMIC

Coeducació i pla lector, dos projectes de centre per abordar l’11 de febrer, el dia internacional de la dona i la nena en la ciència.

L’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO han descobert la història de 5 grans científiques del passat (Hipàtia d’Alexandria, Ada Lovelace, Marie Curie, Rosalin Franklin i Hedy Lamarr),a partir de l’obra de teatre CIENTÍFICAS: PASADO, PRESENTE Y FUTURO, representada per 5 científiques actuals.

El còmic, que ha estat adaptat de l’obra, ha sigut el punt de partida, d’aquest reconeixement a la seva gran contribució al món de la ciència. L’alumnat ha gaudit d’aquests moments de lectura en aquest format tan creatiu.

El projecte, finançat per la Universitat de Sevilla ha rebut nombrosos premis per l’equitat i la divulgació científica, i ha estat molt ben rebut per l’alumnat del nostre centre.