Entrenaments CatSkills, tret de sortida del campionat d’FP de Catalunya 2020

Entrenaments CatSkills, tret de sortida del campionat d’FP de Catalunya 2020

Aquest curs, per primer cop, s’han organitzat sessions d’entrenament per a la preparació de la competició de formació professional de Catalunya que se celebrarà el juny de 2020.

El passat 26 de novembre, Gindàvols va organitzar els entrenaments de les especialitats de Refrigeració (skill 38) i Lampisteria i calefacció (skill 15), en els que van participar diferents instituts i que van donar el tret de sortida per a la preparació de l’alumnat per a la prova que dona accés a la competició estatal SpainSkills. Abel G. i Babacar D. van representar-nos a Refrigeració i Sergi R. i Lluc J. a Lampisteria. La jornada també va servir perquè els tutors que preparen l’alumnat posin en comú aspectes tècnics de la prova així com de la seva avaluació.

D’altra banda, el passat 29 de novembre, Jeni B. i Paula A., alumnes del cicle formatiu de Confecció i moda, van participar en l’entrenament de l’skill de Tecnologia de la moda a l’Institut La Garrotxa d’Olot , obtenint el tercer i quart lloc respectivament.