TRIPLET DEL GUINDÀVOLS ALS PREMIS UdL

TRIPLET DEL GUINDÀVOLS ALS PREMIS UdL

Tres treballs de recerca del nostre alumnat de 2n de Batxillerat del curs 2018_19 han estat guardonats amb el primer premi en sengles categories per la Universitat de Lleida en la 16a edició dels Premis a treballs de recerca per estudiantat de Batxillerat i CFGS, una edició, en què s’han presentat 182 treballs des de 23 centres de tota Catalunya i el jurat ha concedit 16 premis.

El Guindàvols és el centre amb més primers premis, tres en total. Concretament, han estat guardonades Meritxell Ferrer Morros, Ester Gil Navarro i Clàudia Pubill Quintillà, en les categories d’Educació, Psicologia i Treball Social, Tecnologia i Arts i Humanitats, respectivament.

El lliurament ha tingut lloc el passat divendres 30 de novembre a l’Auditori del Centre de Cultures, al campus 1 d’octubre.

Si voleu saber els detalls de les autores, tutores, tutor i títols, cliqueu aquí. Per llegir els treballs guardonats, accediu a l’enllaç següent. Enllaç a la galeria de fotos. Per al vídeo de la cerimònia, aquest és el link (els discursos de les nostres alumnes estan del minut 26:56 fins a 31:54 (Clàudia Pubill), del minut 35:16 al 26:11 (Meritxell Ferrer) i del minut 45:02 al 47:44 (Ester Gil).