Premi de Recerca en Química per l’INS Guindàvols

Premi de Recerca en Química per l’INS Guindàvols

L’exalumne de l’Institut Guindàvols de Lleida, Toni Serés Béjar, ha estat guardonat amb el tercer  premi en el XXI Premi Recerca en Química a Tarragona, que atorga l’Associació Empresarial Química de Tarragona i la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili. El títol del treball premiat és “Estudi cinètic de la reacció del tiosulfat de sodi mb l’àcid clorhídric. El treball ha estat tutoritzat pel professor Anicet Cosialls.

Va recollir el premi la seva germana Sara.

El premi s’ha lliurat el passat  dijous 16 per fer-lo coincidir amb Sant Albert Magne, patró dels químics.  

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) patrocina els Premis de Recerca en Química que organitza conjuntament amb la Facultat de Química de la URV des de l’any 1999. Aquests premis van ser pioners a les comarques de Tarragona en reconèixer i estimular els treballs de recerca de l’ensenyament secundari essent en l’actualitat un premi consolidat, després de 20 anys.

Moltes felicitats Toni.