L’INS Guindàvols a l’acte de cloenda de l’ Any Internacional de la Taula Periòdica

L’INS Guindàvols a l’acte de cloenda de l’ Any Internacional de la Taula Periòdica

El passat dijous 14 de novembre l’ alumnat guanyador del concurs europeu de vídeos  “Rediscovered Chemestry”, juntament amb professorat del centre, vàrem estar convidats a l’ acte de cloenda de l’ Any Internacional de la Taula Periòdica. En el decurs de l’acte es va projectar el seu vídeo  “The ‘Periodic Table’ High School”.

L’acte es va celebrar coincidint amb la Setmana de la Ciència 2019 i un dia abans de Sant Albert Magne, patró dels químics. Es va celebrar a Tarragona capital de l’àrea geogràfica que concentra un dels complexos químics més grans del sud d’Europa.

Va conduir l’ acte Pere Estupinya, comunicador científic, escriptor i bioquímic.

El programa es pot consultar a:

http://www.taulaperiodica.cat/activitat/acte-de-cloenda-any-internacional-de-la-taula-periodica/

Felicitacions de nou a l’ alumnat homenatjat : Jhasmin Suárez, Emma Juanpere, Petronella Guitoaica i Daniel Estrada.