Setmana de la Ciència: gaudint de la curiositat de viatjar a la Lluna

Setmana de la Ciència: gaudint de la curiositat de viatjar a la Lluna

24a Setmana de la Ciència a Institut Guindàvols. Gaudint de la curiositat, viatgem a la lluna de la mà d’Anicet Cosialls.

El dijous dia 14 de novembre, dins del marc de la Setmana de la Ciència, el professor del Anicet Cosialls va impartir una xerrada a tot l’alumnat de primer d’ ESO per celebrar 50è aniversari de l’ arribada de l’home a la Lluna.

Durant la xerrada es van explicar els problemes cientifico-tecnològics que es van haver de superar perquè la fita fos possible. Es van explicar també les fases del viatge espacial i els aspectes que s’ han de tenir en compte alhora de dissenyar el viatge.

La xerrada va anar complementada amb experiències il·lustratives de Física i Química per  ajudar a comprendre la ciència que s’ amaga darrera d’ una aventura espacial.