Inici del PLA LECTOR

Inici del PLA LECTOR

Un curs més el nostre centre inicia el projecte del PLA LECTOR que aquest any implica, com a novetat, l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO. Des d’aquesta setmana i fins a finals de maig dedicarem una hora setmanal a la lectura, perquè tothom gaudeixi d’aquelles obres que lliurement triï del nostre fons bibliogràfic o que porti de casa. L’objectiu és reforçar l’hàbit lector i potenciar el gust per la lectura en un ambient lector compartit per alumnes i professorat.

La lectura i l’adquisició de l’hàbit lector representa una inversió en la millora del rendiment acadèmic en qualsevol de les àrees del currículum. Alhora ajuda l’alumnat a ampliar el vocabulari, a millorar la comprensió lectora, l’expressió oral i l’escrita, a eixamplar els coneixements i a desenvolupar la seva imaginació i la seva creativitat. En definitiva, la lectura és sempre un mitjà d’aprenentatge i de descoberta de nous mons.

Esperem, doncs, que tothom aprofiti l’experiència. 

Bona lectura!