Participem a la “Cursa de Transports”

Participem a la “Cursa de Transports”

El passat divendres 4 d’octubre, alumnes de 3r d’ESO i de 1r de Batxillerat van participar en la “Cursa de Transports, de centres de secundària de Lleida” en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2019. 

L’activitat va consistir a recrear el desplaçament entre l’institut i la plaça Sant Joan, emprant simultàniament diferents mitjans de transport (a peu, en bicicleta, autobús i taxi) per  comparar el temps de viatge, la diferència de cost econòmic i ambiental, amb la finalitat de difondre els avantatges de la mobilitat sostenible.

Els resultats obtinguts van permetre a l’alumnat prendre consciència de la necessitat d’utilitzar un mitjà de transport sostenible davant l’emergència climàtica que s’està vivint actualment.