INTERNATIONAL LANGUAGE DAY

INTERNATIONAL LANGUAGE DAY

El passat 26 de setembre vam celebrar el Dia Europeu de les Llengües al Centre. Els 47 estats membres del Consell d’Europa animen més de 800 milions d’europeus a aprendre més llengües a qualsevol edat dins i fora de l’escola.
Convençuts que la diversitat lingüística és una eina per a aconseguir una major comprensió intercultural i un element clau en la rica herència cultural del nostre continent, el Consell d’Europa promou el `plurilingüisme a tota Europa.
Per iniciativa del Consell d’Europa a Estrasburg, el Dia Europeu de les Llengües se celebra des de 2001, el 26 de setembre i així ho vam fer. Vam sentir paraules en català, castellà, anglès, francès, rus, ucrainià, àrab, portuguès, romanès, urdu, wólof….
Vegeu una mostra de les llengües que es parlen al nostre Centre en els següents enllaços .