L’ Ester Gil de l’INS Guindàvols, obté el Premi al millor treball de recerca de batxillerat de la UPC

L’ Ester Gil de l’INS Guindàvols, obté el  Premi al millor treball de recerca de batxillerat de la UPC

El jurat del 20è Premi UPC, ha atorgat el premi al millor treball de recerca de recerca de batxillerat al treball Estudi aerodinàmic del vol de les sàmares

Autora: Ester Gil Navarro
Tutor: Anicet Cosialls Manonelles
Centre: Institut Guindàvols
Població: Lleida

Aquest treball també ha estat escollit per Ciencia en Acción per participar a la final del seu certamen internacional que se celebrarà el mes d’octubre a Alcoi

Està dotat amb una tauleta i una beca de gratuïtat de tots els crèdits matriculats per primera vegada durant l’any acadèmic 2019-2020 en estudis oficials a centres propis de la UPC, sempre que s’hagi obtingut una plaça a través del procés de preinscripció i selecció corresponent.

La tutoria del treball es premia amb una targeta regal per valor de 100€ en un establiment per a l’adquisició de productes culturals i/o tecnològics i amb la inscripció gratuïta a un curs EXPLORA de l’Exploratori dels Recursos de la Natura.

El centre d’ensenyament serà premiat amb la participació d’una de les seves classes o grups de batxillerat a la propera edició de la Fira del Coneixement de Berga. Aquest premi inclou: desplaçament a Berga amb autobús, visita als estands, exposicions i conferències organitzades durant la Fira, i recorregut naturalístic a la serra de Queralt.