Viatge a Mauthausen

Viatge a Mauthausen

Tres alumnes del nostre centre (Alba Genís, Álex Montoro i Judit Montoro) de 2n de Batxillerat han tingut la gran oportunitat de participar en els actes de commemoració de l’alliberament del camp de concentració de Mauthausen. El viatge s’ha realitzat entre els dies 2 i 6 de maig i han estat acompanyats per representants de l’Amical de Mauthausen, de l’Ajuntament de Lleida i de professors del grup de treball DEMD que viatjaven, també, amb alumnat dels seus centres.

El viatge s’ha pogut dur a terme gràcies al conveni de co·laboració signat entre l’Ajuntament de Lleida i l’Amical de Mauthausen. El grup que ha pogut gaudir de l’experiència estava format per alumnat dels centres que integren el grup DEMD, que impulsa activitats educatives que giren al voltant de la memòria històrica. En concret, es tracta dels centres: INS Almenar, INS Caparrella, INS Guindàvols, INS Lladonosa i INS Torre Vicens.

Us deixem en aquest enllaç la crònica detallada del viatge:

Del Segrià a Mathausen

Des d’aquí agraïm a l’Ajuntament de Lleida i l’Amical de Mauthausen aquesta oportunitat.

El nostre alumnat ha viscut una experiència que mai oblidarà.