Xerrada de l’Associació de Fotoperiodistes de Barcelona a Guindàvols

Xerrada de l’Associació de Fotoperiodistes de Barcelona a Guindàvols

Avui hem rebut al centre a Marc Vila, fotoperiodista membre de l’Associació de Fotoperiodistes de Barcelona, que ens ha vingut a oferir una xerrada sobre com els mitjans de comunicació aborden i expliquen els conflictes al món.

La xerrada no només parla del treball dels fotoperiodistes, sinó que repassa els conflictes actuals, sorgiment i situacions de supervivència de les persones que els pateixen. Alhora ajuda a trencar visions errònies sobre els conflictes actuals, sovint mostrades a la ciutadania segons interessos ocults.

En una època en que les fake news estan inundant els nostres mitjans de comunicació i les xarxes socials, cal estat atents a com es difonen les notícies i ser capaços d’aplicar els filtres necessaris per no ser manipulats/des.

Gràcies a Marc Vila, sempre impactant en el seu missatge i gràcies per les imatges que ens mostra. L’alumnat sempre fa una valoració molt positiva del que els mostra i aporta. L’any vinent, més!!