Stop Motion a l’Institut

Stop Motion a l’Institut

Avui l’alumnat de 4t d’ESO Belén Vicente, Alba Amorós, Miquel Rio, Myroslav Tatchyn i Mariam Drame han “gravat” la microcàpsula TRIA BÉ per haver guanyat el concurs “Posa’t en ON” pel bon ús de les pantalles i el mòbils. La Fran i el Blai de l’estudi gràfic Cactusoup són els creatius que han fet les fotografies per animar la càpsula amb la tècnica del STOP MOTION. Penseu que per cada segon de visualització, han fet 24 fotos! i les microcàpsules solen durar sobre 30 segons…

Han après força coses sobre la tècnica i els diferents programes, que per filmar amb chroma tan pots fer anar un fons verd com blau, com fer aparèixer i desaparèixer persones i objectes d’escena… tot plegat molt interessant. I properament, quan acabin la post-producció, la seva microcàpsula s’incorporarà al programa de tutoria Òrdago de 1r i 2n d’ESO per conscienciar l’alumnat sobre l’ús que fan del seus mòbils. 

⭐03152019_110845