Participació en actes de celebració en Memòria de les víctimes de l’Holocaust

Participació en actes de celebració en Memòria de les víctimes de l’Holocaust

El passat 25 de gener l’Institut Guindàvols va participar en la Jornada Escolar en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust. El nostre centre va ser participant actiu aportant a l’acte la representació teatral escrita i dirigida per Daniel Gil amb el nostre alumnat de Teatre, amb l’obra “De Animis Mortuorum”. Us deixem els links a la presentació de l’acte des d’on podeu descarregar les fotografies que es van realitzar. Hi va assistir tot l’alumnat de Batxillerat.

Publicació de la notícia de l’acte al CRP Segrià.

Sumant-nos als actes que es van realitzar arreu de Catalunya, el passat 28 de gener es va celebrar un petit acte d’homenatge en el centre, amb la participació de tot l’alumnat, en que es va fer lectura d’un manifest i de testimonis de la deportació, i el grup de teatre de Guindàvols, Teatre de Motxila, va representar l’obra “De animis Morturoum” per tot l’alumnat d’ESO. Alhora es va penjar al vestíbul del centre un mural amb els coloms de la pau que l’alumnat havia construït.

Amb aquestes activitats continuem treballant per concienciar sobre l’educació en valors i estimular la conservació de la memòria històrica.