Alba Genís, guardonada al Concurs Periodístic Josep Pernau

Alba Genís, guardonada al Concurs Periodístic Josep Pernau

Alba Genís, alumna de 2n de Batxillerat B, ha estat finalista de la 3a categoria en la XIII edició del Concurs Periodístic Josep Pernau. El concurs, convocat anualment pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Lleida i promogut conjuntament amb la Demarcació de Lleida del Col·legi de Periodistes de Catalunya, s’adreça a alumnes dels centres educatius de Lleida d’ESO, Batxillerat i cicles formatius. Enguany han participat en la convocatòria 352 alumnes de 16 centres educatius de la ciutat.

En la categoria de Batxillerat i cicles formatius es demanava als alumnes la redacció d’un article d’opinió de temàtica lliure. En el cas de l’Alba, que ha aconseguit el 1r accèssit, hi participava amb el treball ‘No vull ser valenta, vull ser lliure’. El text és una reflexió de la condició de ser dona avui, a través de l’expressió d’algunes pors i situacions malauradament massa habituals, però és també un clam de valentia i de desig de llibertat.

El lliurament de premis es va celebrar el passat 8 de febrer a la Paeria. A més a més, els alumnes guardonats i finalistes van protagonitzar una tertúlia a l’emissora COPE Lleida. Tot plegat convida a ser llegit i escoltat.

Enhorabona, Alba!

Accés als textos (en versió escrita i sonora) i a l’enregistrament radiofònic.