Cadàvers Exquisits, Part 2

Cadàvers Exquisits, Part 2

Aquesta setmana hem rebut els sobres amb els dibuixos i les pistes que els i les companyes dels centres, Institut Fort Pius de Barcelona i SINS Cardener de Sant Joan de Vilatorrada, ens han enviat per continuar amb el projecte Espurn@ Cadàvers Exquisits.

Seguint l’estructura i els principis dels surrealistes, l’alumnat participant va començar un dibuix i NO el va acabar. És l’alumnat dels altres centres participants qui a partir de les “pistes” que ens han enviat i hem enviat han d’acabar el dibuix. Treballem la imaginació, la percepció i els diferents punts de vista des dels quals en podem aproximar a un objecte, una persona, un repte, etc. No es tracta tant de dibuixar sinó de buscar i aportar solucions a un “problema” i tenir en compte l’opinió dels demés, d’empatitzar.