Alumnat de 1r de Batxillerat visita l’exposició “Imágenes y Memoria de Mauthausen” a la Biblioteca Pública

Alumnat de 1r de Batxillerat visita l’exposició “Imágenes y Memoria de Mauthausen” a la Biblioteca Pública

Alumnat de 1r de Batxillerat de la Modalitat Social-Humanística ha visitat aquest dijous l’exposició “Imágenes y Memoria de Mauthausen” que es troba a la Biblioteca Pública de Lleida fins el dia 28 de febrer de 2019. Ens ha guiat en la visita en Josep San Martin, membre de l’Amical de Mauthausen i altres camps i membre del Comité Internacional de Mauthausen. L’exposició mostra fotografies recuperades del camp gràcies a Francesc Boix i altres deportats al camp, un llegat importantíssim que va permetre conèixer la barbàrie comesa pel règim nazi.

Aquesta exposició forma part de les activitats de la Regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat de la Paeria de Lleida en col.laboració amb l’Amical de Mauthausen.

Agraïm des d’aquí a Josep San Martín que ens fes la visita guiada, plena d’anècdotes i informacions que el nostre alumnat no oblidarà.

MAI MÉS!!!