Moda guanya el 2n premi del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Moda guanya el 2n premi del Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Aquest dissabte s’ha celebrat a Mollerussa el 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, on l’alumnat dels Cicles Formatius de la família de Moda han assolit un gran èxit obtenint el segon premi en la modalitat de Fantasia.
El vestit, anomenat Marina i inspirat en les llegendàries sirenes és tot un treballat conjunt de centenars i centenars de peces cosides a manera d’escates, i molts detalls basats en la simbologia del mar. El vestit incorpora una impressionant capa inspirant en les onades del mar i es remata amb un tocat amb forma de corall, de minuciosa elaboració. I tot rigorosament elaborat només amb paper per tal de complir amb les exigents normes del Concurs.
Ha estat el resultat d’una feina ingent dirigida per tot l’equip de professorat del Departament de Moda, començant per la Isabel inspiradora del vestit, l’Anna en l’elaboració del tocat i resta de professorat aportant el millor per obtenir un resultat excel·lent. En l’elaboració també es va seguir els savis consells d’un estimat exprofessor del centre, el Jesús Martínez, que tenia la mà trencada en l’elaboració de vestits de paper guanyadors.
La minuciositat arriba al punt que fins i tot la model, alumna del GS de Moda, tenia el nom adient: la Mar.
L’enhorabona a tot l’alumnat, professorat, col·laboradors que demostren com la feina en equip no té sostre.

 Teniu més fotos de les proves del vestit aquí