Activitats Dia internacional contra la violència sexista

Activitats Dia internacional contra la violència sexista

Divendres passat, 23 de novembre, el nostre centre es va sumar a la Diada reivindicativa contra la violència sexista, sota el lema #HearMeToo. Tot el nostre alumnat d’ESO, 1r BATX i 1r CFGM Confecció va participar en diverses activitats de conscienciació i reflexió sobre aquesta problemàtica encara present en ple segle XXI: lectura del Manifest Institucional Contra la violència de gènere, sortida al cinema Funatic a veure la pel·lícula CARMEN Y LOLA, treball del contingut del film a l’aula, exposicions dels treballs realitzats en diferents àrees curriculars, confecció de polseres reivindicatives, etc. En definitiva, una jornada que va ser la culminació d’unes setmanes prèvies de treballs i l’eperó per a continuar treballant en la consecució d’una vida lliure de violències de gènere i igualtat d’oportunitats per a tot el nostre alumnat. 

Si voleu veure les fotos de la diada, aquí les teniu: