4t ESO Guindàvols a la Jornada Per què no puc fer-ho? 2018

4t ESO Guindàvols a la Jornada Per què no puc fer-ho? 2018

Un any més, tot el nostre alumnat de 4t ESO ha participat a la Jornada Per què no puc fer-ho?, acompanyat de les seves tutores Cristina Banllés, Neus Bravo i Mar Fernández i el professor Jaume Ribera. En aquesta edició, un total de 434 alumnes de 4t d’ESO -217 noies i 217 nois- de 7 centres educatius van participar el passat 16 de novembre, a la jornada Per què no puc fer-ho?, organitzada pel Centre Dolors Piera de la UdL i dedicada a presentar els estudis de la Universitat de Lleida sense estereotips de gènere. L’objectiu és esperonar l’alumnat en l’elecció de titulacions on un dels dos sexes està menys representat. La novena edició se centra en els graus d’enginyeria de l’Escola Politècnica Superior (EPS), amb un 86,55% d’alumnat masculí, i les filologies de la Facultat de Lletres, amb un 78,71% d’estudiantat femení. 

 

UdL. https://www.flickr.com/photos/universitatdelleida/sets/72157675832686368

També podeu veure el reportatge de Lleida TV

https://lleidatv.alacarta.cat/al-dia-ponent/capitol/divendres-16-de-novembre-de-2018