Juliol de manteniment

Juliol de manteniment

Què passa al centre quan l’alumnat no ve? Podria semblar que l’activitat baixa i que les aules queden tancades a l’espera del setembre. La realitat, però, és molt diferent. Altre “alumnat” acudeix al centre. Són els operaris de manteniment que d’acord a les instruccions de l’equip directiu fa moltíssimes tasques de manteniment que no són possibles durant el curs. Es netegen espais, s’abrillanta el terra, es canvien taules i cadires, altres es reparen, es pinten passadissos, es canvien equips informàtics, i moltes activitats que serveixen per a que al setembre el curs comenci en millors condicions. Per això durant tots aquests dies la remor de l’alumnat deixa lloc al soroll del trepant, de les eines i les converses dels tècnics. Per això avui us presentem aquesta altra cara de la vida d’un centre docent, que sovint, passa desapercebuda.