Joan Mases premiat per la Societat Catalana de Física

Joan Mases premiat per la Societat Catalana de Física

 El Treball de Recerca “ determinació experimental del camp magnètic de la Terra” realitzat per l’ alumne Joan Mases Joseph ha estat guardonat amb un accèssit en la setzena edició dels premis per als treballs de recerca de la Societat Catalana de Física.

El treball ha estat tutoritzat pel professor Anicet Cosialls.

Per tal de donar més relleu a l’acte de lliurament dels diplomes corresponents als premis s’ha acordat que es farà conjuntament amb el lliurament de premis de la Fase Catalana de l’Olimpíada de Física del proper curs, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans; la data s’anunciarà oportunament (es pot consultar la web de la SCF: http://blogs.iec.cat/scfis/ ). El premi té una dotació econòmica de 300 euros.

Enhorabona Joan!