Premis a l’excel·lència de la Universitat de Lleida

Premis a l’excel·lència de la Universitat de Lleida

Les nostres alumnes de Batxillerat han estat premiades per l’excel·lència dels seus treballs en la 15a edició dels Premis a Treballs de Recerca que convoca la Universitat de Lleida. Sandra Neila ha estat premiada en l’Àrea Juridicoeconòmica pel seu treball “De la vinya a la web 3.0. Anàlisi de l’adaptació al comerç electrònic per part dels cellers amb DO Costers del Segre“, Ikram Bouhouche ha obtingut el premi en l’Àrea de Cooperació i Desenvolupament pel seu treball “Tornar a començar: els refugiats sirians a Algèria“, Núria Escuer va obtenir Menció en l”Area d’Educació, Psicologia i Treball Social pel seu treball “Once upon  time…a translation of a children’s book. From English into Catalan” i Camila Trinca també va obtenir menció dins l’Àrea d’Humanitats pel seu treball “Radici: una historia de immigrantes“.

mes premis

Val a dir que alguns treballs acaben rebent més d’un reconeixement. És el cas de la Núria Escuer que ja va ser finalista en els premis de Treballs de Recera de la Universitat Pompeu Fabra en l’Àmbit de les Llengües i el Llenguatge.

Felicitem doncs a totes les guanyadores pel reconeixement que han rebut per la seva feina excel·lent.