Dos alumnes del Guindàvols guanyen als campionats de Refrigeració i Lampisteria

Dos alumnes del Guindàvols guanyen als campionats de Refrigeració i Lampisteria

Dos alumnes de l’Institut Guindàvols han resultat vencedors en els campionats d’FP de Catalunya de les modalitats de “Lampisteria i Calefacció” i “Refrigeració”. Les proves han tingut lloc aquest divendres 1 de juny en aquest mateix centre i hi han pres part 9 competidors de diferents centres de Lleida, Barcelona i Girona. Miquel Velilla ha estat el vencedor del campionat de Refrigeració i David Arbiol del de Lampisteria i Calefacció. Tots dos representaran Catalunya a la competició SpainSkills el proper més de març. El guanyador de l’edició 2016 del concurs, Samuel Torres, també va estar present a la competició preparant la seva participació a l’EuroSkills a Budapest el proper setembre. En Samuel va ser el vencedor del campionat espanyol i la victòria li va donar accés a les edicions mundial i europea.