Acte de lliurament d’Orles Cicles Formatius i Batxillerat

Acte de lliurament d’Orles Cicles Formatius i Batxillerat

El passat divendres dia 25 es va celebrar al centre el solemne Acte de Lliurament de les Orles dels Ensenyaments Postobligatoris. És sempre un moment de moltes emocions per la transcendència que l’alumnat té de viure  un final d’etapa. I com les grans ocasions el centre, l’alumnat, el professorat i tots els assistents s’engalanen per l’ocasió. Vestits llargs, talons alts, americanes i corbates apareixen de sobte en comptes dels texans i les samarretes. Els nostres joves de sobte han crescut!

És tradició que la promoció rebi els consells d’una persona amb un vincle especial tant amb el nostre centre com amb el seu alumnat. Aquest any ens honora que la padrina de la promoció sigui la nostra estimada Mercè Aldabert, que s’ha jubilat recentment després de molts anys al centre en contacte constant amb bona part de l’alumnat que ara acaba els estudis. La padrina de la promoció va fer un discurs encoratjant els joves vers els reptes de futur. Prenem nota d’un dels seus consells “lluiteu pel vostre somni, però sigueu sempre bones persones…”. Moltes gràcies Mercè!!

Orles, fotos, refrigeri i festa van acabar d’arrodonir una jornada que de ben segur quedarà gravada en la memòria de l’alumnat. Ben aviat trobareu aquí tot l’àlbum complet de la festa, de moment us avancem alguna imatge.