Visita de l’escriptora Glòria Marín

Visita de l’escriptora Glòria Marín

El dilluns dia 16 d’abril ens va visitar al centre l’escriptora Glòria Marín per fer-nos una xerrada a propòsit de la lectura del llibre “No sé si vull un nòvio o un gos” que han fet el nostre alumnat durant el segon trimestre.

L’activitat, adreçada a 1r d’ESO A i B que han llegit el llibre, està dintre de la matèria de Llengua Catalana i forma part del programa “Lletres a les Aules” del Departament de Cultura de la Generalitat.

Glòria Marín és de Sabadell, es dedica a escriure sobretot literatura infantil i juvenil i ha guanyat alguns premis. També és il·lustradora.  Amb la seva xerrada hem tingut l’oportunitat de conèixer-la, fer-li algunes preguntes sobre la seva activitat i concretament sobre el llibre que hem llegit, i ens ha signat els llibres. També ens ha parlat del llibre nou que ha publicat i del que està a punt de treure.

L’alumnat ha definit l’escriptora com una persona amable, simpàtica, molt positiva i sobretot molt propera. Des d’aquí li agraïm l’oportunitat d’haver-la pogut conèixer. Ha estat un plaer, Glòria!! Fins una altra!