L’ALUMNAT DE 4t ESO PARTICIPEN AL PROGRAMA FITJOVE-2018

L’ALUMNAT DE 4t ESO PARTICIPEN AL PROGRAMA FITJOVE-2018

Els alumnes de 4t ESO van realitzar una visita guiada i la realització de diferents activitats esportives per la presentació del   Programa Fitjove a la ciutat de Lleida. Aquest programa pretén promoure l’oci saludable entre els joves a través d’activitats dirigides de fitness a la instal·lació esportiva Gimnàs Zenkiu. Aquest programa va dirigit als nostres alumnes de 4t d’ESO que aviat acabaran l’educació obligatòria, i pretén facilitar el pas de l’esport escolar al comunitari a través d’activitats dirigides. El programa ja existeix des del curs 2013-14 i s’ha iniciat a diferents municipis de Catalunya amb el suport de  l’Agència de Salut Pública de Catalunya i el Consell Català de l’Esport, i es convida als centres educatius que formen part del Pla Català d’Esport a l’Escola. L’objectiu és que puguin gaudir d’una jornada esportiva durant l’horari escolar que permeti als joves interessats apuntar-se 2 tardes a la setmana a practicar activitats dirigides amb una quota subvencionada per la Generalitat de Catalunya.

Activitat curricular de la matèria d’educació física i  està inclosa en el programa d’activitats del departament d’educació física i coordinada pel PCEE.