Jornada de formació de Danfoss al Guindàvols

Jornada de formació de Danfoss al Guindàvols

JORNADA DE FORMACIÓ
Aquest dimarts 21 de març, l’alumnat de Manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids, ha realitzat una jornada de formació de mans de dos tècnics de suport de l’empresa Danfoss, multinacional danesa líder en el sector dels components per a refrigeració comercial i industrial. Ha estat una formació profitosa que ben segur millorarà la competència del nostre alumnat en la selecció de components per a la configuració d’instal·lacions de fred.

PATROCINI DELS CAMPIONAT DE FORMACIÓ PROFESSIONAL DE CATALUNYA
Danfoss també mostra el seu compromís amb la formació dels futurs tècnics del sector de la refrigeració amb el patrocini de la competició de formació de professional de Catalunya CatSkills, la qual tindrà lloc l’1 de juny de 2018 a l’Institut Guindàvols.