Alumnat de 2n de Batxillerat fan la descoberta de la Partida Guindàvols

Alumnat de 2n de Batxillerat fan la descoberta de la Partida Guindàvols

El dimecres dia 7 l’alumnat de 2n de Batxillerat que cursa Geografia van recòrrer tota l’àrea que es correspon amb la Partida Guindàvols.

L’Institut desenvolupa des del curs passat un pla d’apadrinament de l’horta, en concret, de la Partida Guindàvols i, com a activitat que realitza tot l’alumant del centre, es fa la descoberta d’aquest espai. En l’itinerari l’alumnat observa els elements del paisatge que formen de part de la partida, en que es barregen elements rurals i urbans.

L’activitat té com a objectiu  conèixer l’entorn més proper al centre per tal de copsar quin grau de transformació ha patit l’Horta de Lleida en els darrers anys, reflexionar sobre els processos de creixement urbà i conscienciar sobre la necessitat de conservar el nostre patrimoni rural.