L’AULA A L’EMPRESA, ELS ALUMNES D’INSTAL·LACIONS VISITEN AVIDEL i FRUICARN

L’AULA A L’EMPRESA, ELS ALUMNES D’INSTAL·LACIONS VISITEN AVIDEL i FRUICARN

L’alumnat de 2n curs del CFGS de Manteniment d’instal·lacions tèrmiques i de fluids, el passat dimarts 16 de gener, va visitar les instal·lacions de les empreses Avícola de Lleida del grup Vall Companys i Fruicarn.

Durant el transcurs de les visites l’alumnat va poder aprofundir en diferents tipus d’instal·lacions frigorífiques d’amoníac per a conservació i congelació de productes alimentaris, instal·lacions que s’estudien a l’aula i que per la seva mida i alta complexitat no es disposa a l’institut. Va quedar palès que una imatge val més que mil paraules, i en aquest cas, al poder acompanyar-la del rugit d’un compressor de cargol arrencant va fer que encara tot quedés més clar. A la visita d’Avidel també van tenir ocasió de visitar una instal·lació de producció de vapor de gran potència.

Fem un especial agraïment als responsables de manteniment i de les instal·lacions d’ambdós empreses, els quals ens van atendre al llarg de les visites facilitant-nos tot tipus d’explicacions tècniques.