Participació en la sessió de treball en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust

Participació en la sessió de treball en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust

El dilluns, dia 20, l’alumnat de 1r de Batxillerat que cursa Història del Món Contemporani, ha participat en la sessió de treball del Projecte Educatiu del Parlament de Catalunya en Commemoraci de les Víctimes de l’Holocaust.

L’acte va ser presentat per la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya, Sra Carme Forcadell,

La jornada va consistir en l’assistència a una xerrada a càrrec de Dra. Marta Simó, membre del Departament de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i membre del grup ISOR d’Investigacions en Sociologia de la Religió, i la trobada del grup d’alumnes amb les entitats que representen els diferents col·lectius.

El nostre centre desenvolupa la recerca sobre les persones perseguides per raons polítiques, per tant, la nostra torbada es va dur a terme amb l’Amical de Mauthausen i l’Amical de Ravensbrück. Hi van assistir:

  • Sra. Rosa Toran, vicepresidenta de l’Amical de Mauthausen i doctora en història.
  • Sra. Mar Trallero, vocal de la Junta Directiva de l’Amical de Revensbrück.
  • Sra. Anna Tuneu, vocal de la Junta Directiva de l’Amical de Revensbrück.

Tota la informació recopilada ha de ser utilitzada en la redacció d’un discurs que es llegirà el dia 23 de desembre en l’acte institucional en Commemoració de les Víctimes de l’Holocaust al Parlament de Catalunya.

Va ser una jornada molt emotiva i formativa.