4t ESO: Assistim als taller d’eines tecnològiques de la UdL

4t ESO: Assistim als taller d’eines tecnològiques de la UdL

Amb motiu de la 22a Setmana de la Ciència, l’alumnat de les optatives de Tecnologia i Informàtica de 4t d’ESO ha assistit a dos dels tallers que ofereix l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat de Lleida en aquesta edició. En el primer d’aquests els han explicat el funcionament del HeadMouse i VirtualKeyboard com a eines d’accessibilitat a les TIC per millorar la inclusió laboral, totes dues desenvolupades a partir de la recerca realitzada per part del Grup de Robòtica de la UdL. I en segon lloc, els han mostrat el procés portat a terme per desenvolupar el robot APR (Assistent Personal Robòtic) i el seu funcionament per millorar l’autonomia individual de les persones amb discapacitat, dut a terme també per la Universitat de Lleida.