PROJECTE ESPURNA ” ENGLISH TALES ” 1r ESO

 

PROJECTES AMB ESPURNA :  ENGLISH TALES
 UAB i INSTITUT GUINDÀVOLS
1r ESO

 

L’ Institut Guindàvols amb l’alumnat de 1r ESO inicia aquest curs un projecte “ Espurna” coordinat per l’ ICE de l’UAB anomenat : “ English Tales” on cada centre treballa contes que es reescriuen , i editen entre tots els centres participants .  És un projecte educatiu  i col·laboratiu en xarxa de durada anual . Els centres   que participen juntament amb en nostre són:

-Claret

-Palamós F

-Palamós D

-Sant Jordi

-Francesc Cambó i Batlle

-CFA Jaume Tuset

 Els Projectes Espurn@ es creen des de la perspectiva de les intel·ligències múltiples i l’assoliment de les competències bàsiques, entenent l’aprenentatge com a una oportunitat per a tothom, i aprofitant la diversitat per construir un marc de convivència i d’aprenentatge integral, tant des de les aules de diversificació curricular com les ordinàries que  hi participen  tot potenciant l’aprenentatge cooperatiu i/o col·laboratiu.

Des d’Espurn@  faciliten eines  TAC que engresquen, motiven, desperten la curiositat i involucren docents i alumnat a assolir reptes i descobrir-ne de nous, i actuant de manera que en els seus processos de resolució els portin a la construcció del coneixement de manera compartida entre docents i alumnat; i alumnat i docents.

Podeu veure el video de presentació!
Us anirem informant!!