Premiat el projecte “El petit Cartoner” a Premis E2 de GLOBALleida

Premiat el projecte “El petit Cartoner” a Premis E2 de GLOBALleida

El projecte d’emprenedoria “El petit Cartoner” creat per Jiaying Chen, Daniel Estrada i Anabel Gaspa ha estat premiat en els Premis E2, Escola d’Emprenedors de GLOBALleida, dins la categoria ESO, al treball més innovador i creatiu. 

El treball es va dur a terme al llarg del curs 2016-17 dins el projecte interdisciplinar desenvolupat amb l’alumnat de 3r d’ESO, en que es van treballar continguts curriculars de les matèries de Ciències Socials i Tecnologia. Fou el projecte CartroEscèptics, que va ser presentat com un dels projectes de centre a la Xarxa de Competències Bàsiques.

La idea premiada ha estat la creació de l’empresa “El petit Cartoner” que desenvolupa un pla de negoci centrat en la fabricació de mobles de cartró. L’equip va dissenyar un bressol transformable en tauleta anomenat “TableCot”. La idea tenia com a objectiu treure al mercat un producte barat, multifuncional i respectuós amb el medi ambient. Us deixem la presentació que van defensar en l’acte de lliurament de premis del dia 2 de novembre.

A l’acte del dia 2 de novembre van assistir l’alumnat que cursa Economia a 4rt d’ESO i 1r de Batxillerat.