Equip finalista als premis E2 Escola d’Emprenedors de GLOBALleida

Equip finalista als premis E2 Escola d’Emprenedors de GLOBALleida

Un equip de 4rt d’ESO (format per Jiajie Chen, Daniel Estrada i Anabel Gaspa) ha quedat finalista dels premis E2 Escola d’Emprenedors que GLOBALleida convoca anualment. L’objectiu d’aquests premis és incentivar i impulsar la creació d’idees i pràctiques emprenedores entre l’alumnat d’Infantil i Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de les Terres de Lleida. El convoca GLOBALleida en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en el marc del programa “Catalunya, Escola d’Emprenedors” de la Generalitat de Catalunya.

El projecte premiat és el resultat del treball fet per l’alumnat en el si d’un projecte interdisciplinar desenvolupat a 3r d’ESO el curs 2016-17 en les matèries de Ciències Socials i Tecnologia.